Logo
  • 011 36 99 670

O nama

Upoznavši se sa Ceragem aparatom i njegovim blagodetima došli smo na ideju da otvorimo studio za poboljšanje fizičkog stanja i raspoloženja. Imamo želju da svima učinimo dostunu vrlo kvalitetnu i korisnu uslugu za poboljšanju njihovog opšteg stanja.

Ceragem Studio Efikasno

Pored mogućnosti korišćenja samog Ceragem aparata, koji ima 12 različitih tretmana putem 5 načina delovanja, nudimo vam i savetovanje sa nutricionistom za rešavanje svih pitanja vezanih za gojaznost, anoreksiju, dijabetes kao i pitanja pravilne ishrane dece, mladih i sportista.

Takođe blisko sarađujemo i sa fitnes studiom Miha Body studio koji je u neposrednoj blizini. Masaža na Ceragem aparatu vrlo je preporučljiva nakon treninga jer pravilnom relaksacijom i istezanjem pomažemo mišićima da se bolje izgrade. Naš mentor je i dr. spec. Svetlana Lepojević, lekar koji se bavi termomasažom, koji nam stoji na raspolaganju za svako pitanje i konsultaciju. Na ovaj način pokrili smo sve aspekte kako bi vam omogućili užitak, relaksaciju, dobro fizičko stanje i savršeno raspoloženje.

Dobrodošli!

Zakažite besplatan tretman

CERAGEM će oduševiti Vas i Vaše voljene zadovoljstvom masaže i koristima po
zdravlje koje se ni sa čim ne mogu uporediti.

Pozovite nas - 011 36 99 670