Logo
 • 011 36 99 670

Tretmani

Pozovite nas i zakažite besplatan tretman
011 36 99 670

Terapija 21. veka

CERAGEM je firma iz Južne Koreje koja je vodeći brend u proizvodnji termo masažera. Nosilac je svih svetskih sertifikata za kvalitet, bezbednost proizvoda i njihovu efikasnost. Rađene su brojne kliničke studije koje su potvrdile procenat poboljšanja brojnih bolesti kao i njihov preventivni učinak u svim starosnim grupama (od novorođenih beba do najstarije životne dobi).

5 prirodnih načina lečenja

 • Toplota

  Toplota

  Toplotom aktiviramo ćelije i sprečavamo starenje. Koža postaje glatka, podmlađuje se. Toplota pomaže kod glavobolje, zatvora, artritisa... Smanjenje temperature sa 36,5 za 1 stepen je opasno i kod srčanih bolesnika i dijabetičara može dovesti do smrtnog ishoda. Povećanjem temperature na 42 stepena možemo tretirati i najteže bolesti. Povećanjem temperature povećava se imunitet. Ceragem aparat koristi toplotu od 30-60 stepeni, za decu 40-45 stepeni a za odrasle 50-60 stepeni.

 • Masaža

  Masaža

  Masažom smanjujemo stres i povećavamo imunitet. Masažom otlanjamo bol, poboljšavamo pokretljivost mišića oko kičme, čime oni postaju elastični, funkcionalniji i pritisak sa kičmenog stuba prenosi se na mišiće i oni preuzimaju težinu tereta.

 • Kiropraktika

  Kiropraktika

  Kiropraktika je nauka o položaju kostiju u telu. Od 1895 godine se pominje tretman oslobađanja nerava putem nameštanja pršljenova tj vraćanje istih na njihovo mesto u kičmi. Kiropraktičari nameštaju kosti na 'hladno' pa se javlja bol prilikom tretmana, dok CERAGEM aparati rade sa toplotom , IC zracima zagreju misiće i tetive pa je bol tokom tretmana mali ili ga uopšte nema. Efekat "ISTEZANJA" omogućava oslobađanje nerava i njihove funkcije. Efekti kiropraktike su oslobađanje nerava od pritiska, umanjenje bola, poboljšanje funkcije nerava i organa koji su povezani sa nervima koji izlaze iz kičme i poboljšanje opšteg stanje organizma.

 • Akupresura

  Akupresura

  Akupresura je metoda tradicionalne medicine, i njom se vrši deblokada naše životne energije. Akupresurom, se smanjuje bol po principu koncentričnih krugova, pa vremenom bol nestaje. Na našem telu postoji 365 akupresurnih tačaka koje grade čak 12 energetskih kanala. CERAGEM aparatima delujemo na 5 energetskih kanala koji se nalaze na našim leđima. Pomeranjem projektora duž kičmenog stuba tj. energetskih kanala vršimo deblokadu protoka energije koja nam je potrebna za fizički i umni rad. Efekti akupresure su deblokada životne energije, veća životna snaga i bolje stanje organizma.

 • Infracrveni zraci

  Infracrveni zraci

  Infra crveni zraci su deo sunčevog spektra, biogeni su, prodiru duboko u naš organizam i stimulišu rast i razvoj ćelija (regenerišu tkiva), pomažu razgradnju štetnih materija u našem organizmu,dižu nivo kiseonika u ćelijama, pospešuju metabolizam, dezinfikuju naš organizam kako spolja tako i unutra, utiču na normalizaciuju PH vrednosti, pospešuju lučenje endorfina, prijaju našim kostima. Obična svetlost ide pravo a IC zraci talasasto. Kod Ceragem tretmana IC zraci nastaju zagrevanjem kugli od žada. Žad ima sposobnost da zagrevanjem na 30C emituje IC zrake. Drevni Kinezi su to znali pa su carski presto pravili od žada.


Značaj tretmana kičme

Svetska zdravstvena organizacija je prihvatila 361 akupukturnu tačku od 365 koje se nalaze na našem telu. Takođe je prihvatila teoriju značaja kičme kao stuba naseg organizma.

Zašto treba da se tretiramo svaki dan?
Kada je kičma u dobrom stanju dobra je cirkulacija krvi ali začepljenjem energetskih kanala cirkulacija nam se pogorša i onda:
- nema dovoljno O2 u tkivima,
- smanjuje se ćelijsko disanje i
- smanjuje se ishrana ćelija

Značaj tretmana kičme

Kada dobro spavamo kičma je opuštena i cirkulacija je tada dobra kao i ishrana tkiva. Kada loše spavamo, kičma je zgrčena i tada je tretman neophodan. Zbog dugog sedenja ispred TV-a, kompjutera, učenja, i stalnog stresa takođe nam je tretman neophodan.

Tretmanom poboljšavamo svoje stanje tako što:
- Masažom smanjujemo stres i povećavamo imunitet,
- Toplotom aktiviramo ćelije i sprečavamo starenje. Koža postaje glatka, podmlađuje se.
- Toplota – pomaže kod glavobolje, zatvora,artritisa. Povećanjem temperature povećava se imunitet.
- Akupresurom - pritiskom na bolna mesta smanjuje se bol po principu koncentričnih krugova, pa vremenom nestaje.
- Kiropraksom -' ISTEZANJE omogućava oslobađanje nerava i njihove funkcije.
- Žadom - koji ima frekvencu koja je ista kao frekvenca našeg tela. Žad zagrevanjem na 30 stepeni emituje IC zrake. Zato IC zraci mogu duboko da prodru u naše telo.
- IC zracima - Deluju na regenerisanje ćelija i oslobađanje od toksina.

Sve ovo dobijate u Ceragem studiu Efikasno, gde pomoću 5 prirodnih metoda (toplota, masaža, akupresura, kiropraktika i infracrveni zraci) utičemo da kičma bude zdrava a samim tim da i ostale organe vratimo u balans i da zdravlje bude kompletno.

Probajte i uverite se u blagodeti ove metode. Pozovite nas na 011 36 99 670 i zakažite besplatan tretman.

KRVNI SUDOVI

Kapilari-Vene-Arterije

Tretman toplote i dugih infracrvenih zraka najbolje se vidi na primeru krvnih sudova. Ako kroz neki krvni sud teče nesto gušća krv, kao takva neće moći neometano da cirkuliše kroz uže krvne sudove. Vremenom zbog toga dolazi do nagomilavanja masnoće na zidove krvnih sudova pa se otežava cirkulacija tj. protok krvi. Tretmanom toplote krvni sudovi se šire u granicama normale a dugi IC zraci ulaze u naš organizam i dezinfikuju krv. Takva bistra i čista krv može slobodno da cirkuliše kroz ceo organizam.
Redovnim tretmanima dolazi do otapanja masnoće sa zidova krvnih sudova (holesterola), i on se postepeno izbacuje iz organizma.

Zašto se pojavljuju hemoroidi?

Otpadni materijal iz debelog creva ide preko rektuma do anusa, a anus je pun krvnih sudova. Anus treba da ima moć da opušta i skuplja svoje zidove odnosno da vrši kontrolu pražnjenja creva. Tek kada oboli ovaj deo, vidimo koliko je važan.

Nervi anusa su spojeni sa debelim crevom. Ako je hladan stomak, hrana ne može pravilno da se vari, usporeno radi, pa se i zadržava dugo u crevima tako nastaje zatvor, a onda sledi pojava hemoroida tj bolnih krvnih sudova na samom anusu.

Za tretiranje ovih problema najpogodniji je trosferni projektor. Koristi se na 45 C/ 2-3min/ 3-4 puta na dan. Grejuci anus, greje i debelo crevo. Po najnovijim medicinskim istraživanjima ćelije raka mogu da se unište ako je temperatura tela 41-45 C. To je sada teza i na medicinskom fakultetu.

Redovnim tretmanima u Ceragem studiu Efikasno do zdravlja.

CERAGEM TRETMAN ima 5 prirodnih metoda delovanja:

1. MASAŽA Masažom otlanjamo bol, poboljšavamo pokretljivost mišića čime oni postaju elastični, funkcionalniji i oslobađa se pritisak sa kičmenog stuba na mišiće i oni preuzimaju težinu tereta.

2. AKUPRESURA Akupresura je metoda tradicionalne medicine, i njom se vrši deblokada naše životne energije. Na nasem telu postoji 365 akupresurnih tačaka koje grade čak 12 energetskih kanala. CERAGEM aparatima delujemo na 5 energetskih kanala koji se nalaze na našim leđima. Pomeranjem projektora duž kičmenog stuba tj. energetskih kanala vršimo deblokadu koja nam je potrebna za fizički i umni rad. Efekti akupresure su deblokada životne energije, veća životna snaga i bolje stanje organizma.

3. TOPLOTA Od 30-60 stepeni Za decu 40-45 stepeni, a za odrasle 50-60 stepeni Toplotom poboljšavamo cirkulaciju, ubrzavamo detoksikaciju, smanjujemo bol i jačamo imunitet.

4. KIROPRAKTIKA Nauka o položaju kostiju u telu. Kiropraktičari nameštaju kosti na 'hladno' pa je bol veći prilikom tretmana, a CERAGEM aparati rade sa toplotom pa je bol tokom tretmana manji. Efekti kiropraktike su oslobađanje nerava od pritiska, umanjenje bola, poboljšanje funkcije nerava i organa i poboljšanje opšteg stanje organizma.

5. DUGI INFRACRVENI ZRACI Deo su sunčevog spektra, biogeni su zraci, prodiru duboko u naš organizam i stimulišu rast i razvoj životnih ćelija (regenerišu tkiva), pomažu razgradnju štetnih materija u našem organizmu, pospešuju metabolizam, dezinfikuju naš organizam kako spolja tako i unutra, povećava se nivo kiseonika, normalizuju PH vrednost, pospešuju lučenje endorfina, prijaju našim kostima tako što ih jačaju...

Prirodnim metodama do zdravlja...

Ceragem Logo
Toplotni masažer V3 adekvatan Vašem telu

 • Funkcija skeniranja kičme

  1Funkcija skeniranja kičme

  Prilagođava se kičmi svih članova porodice (Može koristiti cela porodica odnosno studenti, zaposleni, bračni parovi srednjeg doba, stari roditelji itd)

 • Funkcija podešavanja jačine masaže

  2Funkcija podešavanja jačine masaže

  Funkcija podešavanja jačine masaže na 6 nivoa, odgovaraće bilo kome u porodici

 • Masažni program zasnovan na alternativnoj medicini

  3Masažni program zasnovan na alternativnoj medicini

  Prilagođava se kičmi svih članova porodice (Može koristiti cela porodica odnosno studenti, zaposleni, bračni parovi srednjeg doba, stari roditelji itd)

 • Ceragem muzika

  4Ceragem muzika

  Funkcija muzike je da maksimalno povećava samoisceljujuću moć, blagotvorno delujući na telo i um.

 • Smart dizajn

  5Smart dizajn

  Daje mogućnost korišćenja masažera u malom prostoru i pruža udobnost (Krevet/Tabure)

Zakažite besplatan tretman

CERAGEM će oduševiti Vas i Vaše voljene zadovoljstvom masaže i koristima po
zdravlje koje se ni sa čim ne mogu uporediti.

Pozovite nas - 011 36 99 670